06-25 44 2716 -- Groningen / Drenthe / Friesland -- info@secondlife-taxidermy.nl

Wie zijn eigenlijk mijn klanten?

28 dec 2021

Regelmatig vragen mensen verbaasd: “Zo’n lange wachtlijst? Zijn er dan zóveel mensen die een dier laten opzetten?” Het antwoord is: Ja, dat klopt laughing! En ik ben niet de enige preparateur met zo’n wachtlijst. Meestal volgt vervolgens de vraag ‘wat voor mensen dat dat zijn’…

Bekend gegeven
Voor de incidentele opdrachtgever is dit verrassend;  voor echte natuurkenners en mensen wiens werk gerelateerd is aan natuur, is het een bekend gegeven.

Mijn antwoord
Mijn klantenkring bestaat voor een deel uit incidentele vinders van bijvoorbeeld raamslachtoffers -je weet wel; als een vogeltje een raambotsing niet overleeft- of elders rondom het huis of in de natuur (een ander dier) het leven laat.


Fanatieke natuurliefhebber, verzamelaar, vogelaar

Deze is veel met natuur bezig en brengt er veel tijd in door. Zij vinden dan ook vaker iets dat ze liever niet zien vergaan.


En last but zéker not least, behoren uiteraard ook vogelkwekers, natuurfotografen, opvangcentra, ecologen, biologen, parkdierhouders, dierenartsen, docenten, wildbeheerders en soms een woonwinkel, museum of natuurbeheerorganisatie tot mijn terugkerende klantenkring.

 

Loading...